Følg oss på Facebook!

Balkonginnglassing som tilfredsstiller arkitektoniske løsninger og byggtekniske krav!

Balkonginnglassing gir et flott uterom hele året. Balkonginnglassing / glassveranda beskytter mot vind, vann, snø og rusk. Lyden dempes, temperaturen på balkongen stiger og det blir mindre trekk gjennom balkongdøren og vinduene.

En balkong eller veranda med innglassing har lengre brukssesong, den kan tas i bruk tidligere på våren og brukes lengre på høsten.

Balkongfasaden er med på å skape byggets uttrykk. Gjennom balkongen kommuniserer bygget og dets beboere med omgivelsene. Våre balkongfasader tilfredsstiller dagens ønske om riktige arkitektoniske løsninger, kombinert med byggtekniske krav.

Pris på innglassing av balkong eller veranda

Vi i Celcius tilbyr gratis befaring slik at vi kan gi en mer korrekt pris for innglassing av din balkong eller veranda.

Blokk – Innglasset balkong

Å holde bygningsmassen i god stand og holde vedlikeholdskostnadene rimelige påvirker direkte bokostnadene og beboernes tilfredshet. I tillegg til bokomfort gir en balkonginnglassing av høy kvalitet som brukes riktig klar nytte i form av sparte penger for beboerne og eierne.

Balkonginnglassing virker økonomisk inn på den generelle forfatningen til bygningen. Innglassingen kan utsette behovet for å pusse opp balkongene fra seks til ti år!


Vi bruker Lumon som vår samarbeidspartner.

Last ned produktark

KONTAKTINFO
Celcius AS
Hovedkontor/Fabrikk

Hegdalsveien 63,3261 Larvik

Telefon: 917 86 000
E-post: kundeservice@celcius.no

5 års garanti