Følg oss på Facebook!

Terrassemarkiser med høy kvalitet og stort utvalg!

Terrassemarkiser skal vare i mange år og det er viktig å finne en løsning som passer dine behov. Terrassemarkiser har stort utvalg i farger og leveres med forskjellige stativ og løsninger.

Terrassemarkiser leveres i 3 hovedgrupper.

  1. Åpen løsning hvor duk og armer er synlige og ekponert for vær og vind. Denne typen kan også leveres med et beskyttelsestak.
  2. Semikassett løsning har synlige armer, men duken ligger beskyttet i hel kassett.
  3. Kassett markise – her ligger både duk og armer innelukket i en kassett.

Alle våre terrassemarkiser leveres i vindkategori 2 eller 3. Følgende er hentet fra standard DIN EN 13561 (EU standard for vindklassifisering). Les mer om vindkategorier her.

Våre markise modeller er av høy kvalitet med fleksible løsninger tilpasset dine behov. En terrassemarkise skal du ha glede av i lang tid.

Pris på terrassemarkiser

Det er utfordrende å oppgi en fastpris da det er store variasjoner på terrasemarkiser som mål, tekstil, farge, motor, m.m. Vi i Celcius tilbyr derfor gratis befaring slik at vi kan gi en mer korrekt pris.

Terrassemarkiser med motor, snekke, m.m.

Markisene leveres med alt fra sveivdrift til motor med håndsender, sol og vindautomatikk. Alle markisedukene fra oss er impregnert og er avvisende mot vann, smuss og mugg. Du kan velge mellom 150 farger på duken og vi skreddersyr markisene etter ditt behov.

Våre mest solgte modeller leveres med en rekke finesser, bla.med automatikk, vipp funksjon, senkbar kappe og takrenne. Markisene kan også leveres med spesial armer, som gjør de i stand til å ha et større utfall enn bredde, noe som er velegnet på mindre balkonger og terrasser. 

Tips: Kombiner en terrassemarkise med senkbar kappe og en levegg og du får et fantastisk ute rom.

Du kan bestille GRATIS vareprøver direkte fra nettsiden til vår leverandør Sandatex, og få de tilsendt rett hjem i postkassen.

Last ned vår Bruks- og Vedlikeholdsmanual her.

“BEST KJØP” ER VÅRT BESTE TILBUD TIL DEG! 
Celcius har tilbud på grå kvalitetsmarkiser i fast bredde på 400 eller 500 cm som vi alltid har på lager. Terrassemarkisen betjenes med fjernkontroll (motor levert av Somfy) eller Snekke med sveiv.

Lurer du på hvordan markise du skal kjøpe til huset ditt? Med Sandatex Markiseguide  kan du enkelt se hvilke markiser som passer best til huset ditt.

Last ned produktark

KONTAKTINFO
Celcius AS
Hovedkontor/Fabrikk

Hegdalsveien 63,3261 Larvik

Telefon: 917 86 000
E-post: kundeservice@celcius.no

5 års garanti