Følg oss på Facebook!

Utvendige persienner av høy kvalitet, mange modeller, priser og farger!

Det finnes mange utvendige persienner å velge mellom. Vi hjelper deg å finne riktig utvendig persienne i forhold til pris og farge som dekker dine behov. Persiennene er av høy kvalitet, som sikrer at du får en riktig og driftssikker persienne i mange år.

Utvendige persienner er en effektiv solskjerming som tar inntil 80% av varmen du ellers ville fått gjennom glasset. Utvendige persienner gir en tiltalende fasadeutforming og er mye brukt på boliger og næringsbygg.

Persiennene er laget i spesialherdet aluminium som tåler hardt vær og er derfor meget godt egnet for store vindusflater. Vi i Celcius leverer ulike løsninger i 50 mm 80 mm og 90 mm, med et stort fargespekter å velge i. De fleste modellene kan motoriseres og utstyres med fjernkontroll eller annen automatikk.

Hvilke persiennesystem som blir valgt, avhenger av vinduets størrelse og om persiennene skal sammenkobles eller ikke. Dette på grunn av funksjon og holdbarhet.Utvendig persienner leveres alltid med dekkasser og endelokk. Vi kan tilby et stort fargeutvalg på både dekkasser og lameller.

Bestill en GRATIS befaring på utvendige persienner

Ta kontakt for gratis befaring så hjelper vi deg med en løsning som vil glede deg!

Persiennene kan betjenes manuelt, manuelt med motor eller helautomatisk ved hjelp av forhåndsinnstilt automatikk (sol og vindsensorer). Sensorene plasseres diskret på fasaden og er oppkoblet mot en styringsenhet som plasseres inne. Somfys nye modeller kan også leveres med radiomottager og fjernkontroll.

Utvendige persienner er også meget godt egnet som innsynsskjerming på mørke høst- og vinterkvelder.

Fordelen med utvendige persienner er at de hindrer sjenerende sollys. De gir betydelig reduksjon i temperatursvingninger, og de beskytter planter og interiør mot solen.

Vi tar de fleste utfordringer når det gjelder leveranser av persienner til privatboliger,  næringsbygg og restauranter!

Last ned vår Bruks- og Vedlikeholdsmanual her.

Last ned produktark

KONTAKTINFO
Celcius AS
Hovedkontor/Fabrikk

Hegdalsveien 63,3261 Larvik

Telefon: 917 86 000
E-post: kundeservice@celcius.no

5 års garanti